El cine del Picó

“Frontera”: Un “thriller” amb actors de la presó 4 Camins ***

frontera

Comentari cinèfil: “Frontera” és un projecte atípic. És una pel.lícula rodada a la presó 4 Camins i bona part del repartiment està format per presos. Per cert, tots ells ho fan mooolt bé.

Un “thriller” de ciència ficció: Molta gent (començant per mi mateix) es pensava que “Frontera” seria una pel.lícula social i compromesa pel fet que bona part dels actors són presos i que ha estat rodada en una presó. Doncs no. Es tracta d’un “thriller” de ciència ficció. Una mena de “Contagio” o “REC” .

Recomano veure-la al cine Zumzeig: La pel.li es projecta a 3 sales de Barcelona. Us animo a veure-la al cine Zumzeig, una sala que s’acaba d’inagurar. S’hi troba al carrer Béjar, a Hostafrancs. I només programa pel.lis alternatives. Són molt valents!

Argument en 2 línies: Uns presos estan assajant una obra de teatre. De cop, queden incomunicats per culpa d’un virus.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply