El cine del Picó

“Jobs”: Un reportatge sobre Apple **

steve-jobs

Comentari cinèfil: Perquè és una pel.lícula freda i sense trempera, “Jobs”  m’ha recordat “La red social” (biografia del creador de Facebook). Però “Jobs” encara és una mica pitjor. Oooooh.

Un publireportatge d’Apple: La pel.lícula ens explica com Steven Jobs va crear Apple, una de les empreses més importants del món. En alguns moments he pensat que la pel.li estava subvencionada per la mateixa Apple. La prova la tenim en els crèdits finals, quan llegim: “En el 2012 Apple va passa a ser l’empresa més valuosa del món”. La rivalitat Microsoft-Apple només apareix en una escena: quan Jobs insulta Gates.

Com era Steven Jobs? Jo no tenia ni idea de com era aquest home. Tot i que ens el presenten com un revolucionari i visionari, hi ha dues escenes molt significatives. La primera: ell cobra 4.000 dòlars per una feina que ha fet un amics seu. I a l’amic només li’n dóna 350. La segona: la seva novieta queda embarassada i ell no vol saber res del tema i envia a pastar fang a la noia. Lleig.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply