El cine del Picó

“Asalto al poder”: El president dels EEUU s’ha de defensar amb un bazooca ***

Asalto_al_poder-432083638-large

Comentari cinèfil: Roland Emmerich porta anys espantant els pobres espectadors amb tota mena de desgràcies: extraterrestres (“Independence day”), canvi climàtic (“El día de mañana”). A “Asalto al poder” també patim. En aquest cas, per culpa d’uns terroristes molt dolents.

Els americans són masoquistes:  Als americans els encanta fer pel.lis en les quals el seu país està en perill. Quan no són extraterrestres són terroristes. Aquest cop, la Casablanca és segrestada per uns fanàtics. La situació és tan terrible que fins i tot  el president dels EEUU s’ha de defensar amb un bazooca

Un “thriller” entretingut, però la història és rocambolesca: Si entrem en detalls, la història és rocambolesca. I els terroristes fan riure, especialment el personatge que interpreta James Woods. Però si només ens mirem la pel.li com un “thriller”, he de reconèxier que són dues hores entretingudes.

Argument en 2 línies: Un grup terrorista segresta la Casablanca. En aquell moment, un pare i la seva filla adolescent es troben en les instal.lacions.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply