El cine del Picó

“Dolor y dinero”: L’horterada de l’any *

dolor dinero

Comentari cinèfil: Michael Bay és el director de grans súper produccions com “Pearl Harbor”, “La roca”, “Armageddon”. Cinema de crispetes. “Dolor y dinero” és menys espectacular, però infinitament més hortera. Quin desastre.

És una comèdia o un drama?: La pel.lícula toca un tema seriós: gent humil que creu en el somni americà. Però tots els personatges són una caricatura. Fan riure. És una desafortunada barreja del cinema violent dels Coen i Tarantino, amb l’humor estúpid de “Virgen a los 40” o “Resacón en Las Vegas”.

Els primers 30 minuts… per sortir de la sala: He sentit vergonya amb els primers 30 minuts de la pel.lícula. Havia d’haver marxat de la sala.

Argument en 2 línies: Un home que treballa de monitor en un gimnàs vol fer-se ric. L’única idea que té és segrestar un multimilionari.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply