El cine del Picó

“Pacific Rim”: He acabat estressat de tantes lluites º

pacific rim

Comentari cinèfil: Quina llàstima que Guillermo del Toro, director de pel.lícules tan notables com “Mimic” o “El laberinto del fauno”, hagi fet aquest nyap. No m’ho puc creure.

Entre “Transformers i “Godzilla”: La pel.lícula és monotemàtica: un robots gegants pilotats per humans lluiten contra unes bèsties també gegants que semblen els fills de Godzilla i Alien.

He acabat estressat: Són tantes les lluites (i tan sorolloses) que als 90 minuts he hagut d’abandonar la sala perquè em toqués l’aire del carrer i prendre’m un Paracetamol. Dura vida la del crític de cinema.

Subproducte: La pel.lí és tan penosa que podia haver estat interpretada perfectament per Stallone o Van Damme.

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui)2 Comments so far

 1.   Leon on Agost 31st, 2013          Respon

  Hola Alfred. Estic en part d’acord amb la teva crítica respete al guió, pero personalment trobo que es mereix més d’un 0.
  En quant a l’argument tens raó que es una patata i que els actors tampoc ho han fet del tot bé (que per cert, l’argument no el va escriure Del Toro, el va supervisar) . Pero a mi que mai m’han agradat les baralles, al ser tot tant gran i exagerat ha fet que per un cop a la vida m’hagi agradat una.
  El guió pot ser molt dolent, pero el que s’et mostra en pantalla és tant bonic i amb una tant bona fotografía que t’oblides de tot el demès.
  I per altre banda jo prefereixo un guió no tant complicat i fer una cosa sencilla que no començar a embolicar-se amb subtrames i demés, i no enterar-te del que succeix (evidentment hi han moltes películes amb guions complicats, bons i que s’entengui l’historia)

  •   aps on Setembre 5th, 2013          Respon

   Gràcies pel teu comentari 🙂

Leave a Reply