El cine del Picó

“Red 2”: M’he divertit molt amb aquesta colla d’espies jubilats ****

colla red 2

Comentari cinèfil: Veure Helen Mirren en un manicomi fent-se passar per la reina Isabel (ella que va protagonitzar “The Queen”) o Anthony Hopkins tancat en una presó fent de professor boig (homenatge a “El silenci dels anyells”) m’ha semblat senzillament deliciós. Només per això ja val la pena “Red 2”.

Més de tot: Aquesta segona part té més pressupost, acció i comèdia. La pel.li ha estat rodada a París, Londres i Rússia. Si aquest estiu no heu pogut viatjar, “Red 2” és una bona oportunitat de veure món. I “Red 2” també aposta per la comèdia. Alguns gags són delirants. Acció+humor és una fórmula perfecte per a una nit d’estiu.

Repartiment fantàstic: És una gran experiència veure actors tan shakesperians com ara John Malkovich, Helen Mirren o Anthony Hopkins amb una metralleta a la mà i disparant a tort i a dret. Boníssim.

Extraordinària Mary-Louise Parker: el millor personatge és el que interpreta Mary-Louise Parker. És la nòvia de Bruce Willis. Apoteòsic el seu duel sentimental amb Catherine Zeta Jones.

6 persones al Palau Balaña: Serà la crisi? Les vacances d’estiu? Avui només érem 6 persones al Palau Balaña. Un desastre. I això que era divendres nit, una de les sessions estrella.

Argument en 2 línies: Un grup d’espies jubilats han de tornar a la seva antiga feina. I tots ells estan en forma.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply