El cine del Picó

“Els Barrufets 2”: Ara l’acció passa a París ***

barrufets

Comentari cinèfil:  Les aventures d'”Els Barrufets” estrenada fa dos anys passaven a Nova York. En aquesta segona part, l’escenari és París. Aquesta és la principal diferència entre les dues pel.lícules. La resta és pràcticament igual: barrufets per ordinador i actors reals, un Gargamel molt dolent i una pila d’aventures esbojarrades que fan somriure a petits i grans. En definitiva, un producte molt decent. A veure si la tercera part passa a Barcelona.

Els millors moments: les picabaralles entre Gargamel i el seu gat, la relació entre les dues barrufetes, les persecucions  pel centre de París i la història emotiva entre els dos actors principals (un fill que no suporta el seu padrastre).

La meva puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

La puntuació de la meva neboda Blanca (11 anys): També 3 estrelles sobre 5Leave a Reply