El cine del Picó

“Guerra mundial Z”: Súper Brad Pitt contra els zombis ***

guerra-mundial-z--

Comentari cinèfil: “Guerra mundial Z” és una barreja de pel.li d’aventures sobre la fi del món i pel.li de terror amb zombis famèlics. L’argument fa riure. És ridícul. Brad Pitt viatja per tot el món (Gal.les, Israel, Corea) per esbrinar l’origen de la tragèdia. El millor de tot són les escenes de por. Són brutes, lletges, desagradables. En la línia de “28 días después” o “28 semanas después”.

Com són els zombis?: S’exciten amb el soroll. Són forts, agressius, fan grans salts i estèticament són ben lletjos.

Memorable escena final: És una de les millors escenes que he vist en els últims anys (i no ho dic amb ironia). Brad Pitt entra en un centre mèdic per aconseguir un medicament. Tot el personal del centre s’ha convertit en zombi. I ell només té una destral per defensar-se. Apoteòsic.

Súper Brad Pitt: Feia temps que no veia una pel.lícula amb un heroi tan espectacular com aquest. Brad Pitt ho sap tot, ho veu tot, ho soluciona tot. Millor que Superman i Batman junts.

Argument en 2 línies: Una part de la humanitat s’està convertint en zombi. Un investigador de l’ONU (Brad Pitt) n’haurà d’esbrinar les causes.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply