El cine del Picó

“Niños grandes 2”: Humor de pets, rots i vòmits **

niños grandes 2

Comentari cinefil: Per que us feu una idea de qui és Dennis Dugan, director de “Niños grandes 2”, us diré que ha dirigit “Sígueme el rollo”, “Tres idiotas y una bruja” o “Los calientabanquillos”. És un dels noms destacats de la nova comèdia americana que odia l’humor intel.ligent. Vaja, com l’amic Judd Apatow (“Virgen a los 40”) o Todd Phillips (nissaga de “Resacón en…”). “Nños grandes 2” és un festival de rots, pets, vòmits i altres accions humanes que tant emocionen a tots els personatges abans esmentats.

100 gags dolents i 5 de bons: “Niños grandes 2” forma part del gènere “pel.lícules sense guió”. Només hi ha gags còmics. La tira i mitja. Non stop. I de tant en tant, només faltaria, algun m’ha fet gràcia.

La festa dels 80: El millor moment és la festa dels 80 que organitzen els protagonistes. I tots es disfressen de personatges de l’època: Cindy Lauper, Modern Talking, Prince, Meat Love…

La meva puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

Puntuació de la meva neboda Blanca (11 anys): 3,5 estrellesLeave a Reply