El cine del Picó

“Llévame a la luna”: Horror, cinema francès que vol ser americà *

llevame-a-la-luna-

Una queixa per començar: Si el títol original és “Un plan parfait”, perquè coi l’han de titular “Llévame a la luna”. Per què s’han de canviar els títols? Em recorda l’època franquista. Demano dimissions.

Comentari cinèfil: La gràcia de les comèdies franceses és que gairebé sempre són àcides i punyents. Amb personatges imprevisibles. Això és el que les diferencia de les americanes que gairebé sempre són ensucrades i mediocres. Per desgràcia, “Llévame a la luna” és 100% americana.

Un guió tan increïble com ridícul: Una noia decideix casar-se amb amb un desconegut i separar-se pocs minuts després. La seva teoria és que creu que el primer matrimoni no surt mai bé. Aquest és el ridícul punt de partida de la pel.li. A partir d’aquí… festival de disbarats i escenes ortopèdiques. Això sí, la pel.li ha comptat amb un gran pressupost. Ha estat rodada a l’Africa i a Rússia.

El millor de tot és Diane Krugger: L’actriu està sensacional fent de pija còmica. En canvi ell…  més inexpressiu que Buster Keaton.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply