El cine del Picó

“Ahora me ves”: Uns mags que fan de Robin Hood **

ahora-me-ves

Comentari cinèfil: En els últims temps, la cartellera s’ha inundat de pel.lícules protagonitzades per mags: “Harry Potter”, “El senyor dels anells”, la nova versió d'”El mago de Oz”, “El truco final”, “El ilusionista”. A “Ahora me ves” hem d’agrair-li que vulgui ser original i trencar tòpics. Però el resultat final és molt irrregular. Per cert, jo em quedo amb “El gran Houdini” (1953).

El millor, el repartiment: El plat fort d'”Ahora me ves” és el seu espectacular repartiment (m’ha recordat “Ocean’s eleven”). Els cinèfils disfrutaran especialment amb els cara a cara entre Morgan Freeman i Michael Caine. Per sucar-hi melindros.

Versió poc creïble de Robin Hood: Els quatre mags de la pel.li fan un truc molt adient pels temps que estem vivint. Roben diners als bancs i els bitllets apareixen en el seus espectacles. El públic es torna boig amb aquesta pluja de diners. La història, però, resulta poc creïble i la història s’acaba convertint en un thriller de segona divisió. Llàstima!

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply