El cine del Picó

“El hombre de acero”: És “Superman” o “Independence day”? **

The-Man-of-Steel

Comentari cinèfil: “El hombre de acero” és un hibríd entre “Superman” i les pel.lícules sobre invasions d’extraterrestres com “Independence day”. Em quedo sense pensar-m’ho dues vegades amb  el “Superman”, de Richard Donner, infinitament més subtil i divertida.

Comença bé, acaba fatal: La pel.lícula té tres parts: un nadó del planeta Krypton és enviat a la Terra (correcta), la relació de Clark Kent amb els humans (molt distreta) i la batalla final entre kryptonites i humans (llarga i pesada). És una pena que Zack Snyder (“Amanecer de los muertos”, “300”) hagi apostat per la pirotecnia i els efectes especials. La pel.lícula acaba esgotant.

La noia, molt fluixa: Molt desdibuixat el paper de la periodista Lois Lane. I la química entre Superman i ella és zero.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply