El cine del Picó

“Turistas”: Després del tercer mort m’he començat a avorrir ***

turistas

Comentari cinèfil: Fa pocs dies donàvem la benvinguda a una magnífica pel.lícula de psicòpates: “Stoker”. Doncs bé, “Turistas” pertany al mateix gènere. La diferència és que aquesta se’ns presenta en forma de comèdia. Una comèdia moooolt negra!

Una cançó que dóna pistes: Al principi sona “Tainted love” (“Amor en mal estat”), la famosa cançó del grup Soft Cell. Queda clar que la història d’amor entre els dos protagonistes és malaltissa, de psiquiatre. El noi mata per matar. I la noia mata per agradar el noi. Quin desastre.

Després del tercer mort m’he començat a avorrir: Arriba un moment que ja saps que cada vegada que algú es fiqui en la vida d’aquesta parella acabarà morint a cops de pal o de pedra. Els primers 40-50 minuts són sorprenents, però després la  pel.lícula perd gas.

Espectadors crítics: Entenc als que diuen que la història provoca rebuig. Els dos protagonistes maten sense sentir cap mena de penediment. Per a ells, la vida humana no té importància. Des d’aquest punt de vist, algun espectador es pot sentir ofès. Aviso, doncs, que ens ho hem de prendre com una gran broma.

Argument en dues línies: Una parella marxa de vacances amb la seva roulotte. Ell començarà a assassinar a tot aquell que li porta la contrària

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply