El cine del Picó

“Clara no es nombre de mujer”: Inofensiva comèdia estil Colomo-Trueba **

claranoesnombredemujer

Comentari cinèfil: “Clara no es nombre de mujer” (per cert, Clara es el nom de la moto del protagonista) és una comèdia coral espanyola que ens recorda aquelles divertides pel.lis dels anys 80 de Colomo i Trueba. Aquesta, per desgràcia, és més avorrida i completament inofensiva.

Sembla una comèdia infantil: La pel.lícula aposta pel bon rotllo des del primer moment. Tenim les típiques escenes d’embolics i malentesos. Tots els protagonistes són entranyables, fins i tot els personatges perversos i dolents. Tot plegat sembla una comèdia infantil. De Disney Channel. Això sí, amb sobredosi de motos.

Argument en dues línies: Un noi, acompanyat de la seva colla d’amics, viatja a Cuba per recuperar la seva nòvia

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply