El cine del Picó

“Anna Karenina”: Tot el pressupost per al vestuari (i es van oblidar del guionista) **

anna-karenina-image04

Comentari cinèfil: Greta Garbo i Vivien Leight ja van ser Anna Karenina fa mig segle. Calia una nova versió de la novel.la de Tolstoi? La resposta és “sí” quan tens alguna proposta innovadora. Però Joe Wright, expert en pel.lis d’època (“Orgull i prejudici”,  “Expiació”) no aporta res de nou, tot i que en algun moment ho intenta de manera pedant i teatral. Visca Greta Garbo!

Per què no feia un musical? La pel.li podria recordar “Moulin Rouge”, de Baz Luhrmann. Però sense cançons i sense màgia. No hagués estat mala idea fer d’aquesta Anna Karenina un musical contemporani.

Tot el pressupost per al vestuari: El vestuari és fantàstic. Suposo que es van gastar tot el pressupost en roba (i es van oblidar de fitxar un guionista). Tota la pel.lícula se centra en la infidelitat d’Anna Karenina. No hi ha res més. 129 minuts d’infidelitat! Jo m’he avorrit molt.

Patètic Jude Law: Pobre Jude Law, es passa tota l’estona seriós, avorrit, emprenyat. No m’estranya que la seva dona vulgui tenir una aventura. És que no tenia cap encant el marit d’Anna Karenina? Cal pintar-lo sempre amb cara de pomes agres?

Argument en 2 línies: Una dona casada amb un personatge de l’alta societat russa s’enamora d’un militar

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply