El cine del Picó

“Weekend”: Com “Antes del amenecer” però en gai ***

weekend

Comentari cinèfil: El cinema de temàtica gai és un gènere molt viu. Només cal assistir cada any al Festival de Cinema Gai i Lèsbic que se celebra a Barcelona. Per desgràcia, moltes de les pel.lícules no s’arriben a estrenar mai en les sales comercials. No és el cas de “Weekend”, una història d’amor que agradarà a gais i heteros. Benvinguda a la cartellera!

 “Antes del amenecer” en versió gai. Vau veure “Antes del amanecer” o “Antes del atardecer”? Eren aquelles pel.lis on Julie Delpy i Ethan Hawke vivien unes hores d’amor i amistat, primer a París i després a Viena. Doncs “Weekend” és el mateix però amb protagonistes homosexuals. Els dos nois es coneixen en una disco i passen junts un cap de setmana. Són 48 hores de sexe, però també de converses íntimes i de reflexions sobre la vida. Un d’ell, ha de marxar a l’estranger. Per tant, és una relació sense futur. Tindrem segona part?

Honesta i creïble, però una mica lenta: El millor de tot és l’aire fresc i honest que desprèn la relació entre els dos nois. El punt feble és que en alguns moments la pel.li no avança. Es queda encallada. Llàstima.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply