El cine del Picó

“Dos días en Nueva York”: Còpia dolenta de Woody Allen *

2-days-in-new-yor

Comentari cinèfil:  Julie Delpy va protagonitzar al costat d’Ethan Hawke dues pel.lícules encantadores i que sempre recomano: “Antes de amanecer” i “Antes de atardecer”. Eren dues històries senzilles i humanes (una ambientada a Viena i l’altra a París) en les quals els protagonistes parlaven de l’amor, l’amistat, el futur i mil coses més. És una llàstima que Delpy, ara que és directora, no hagi anat en aquella línia i hagi apostat per un tipus de comèdia superficial i en alguns moments irritant. “Dos días en Nueva York”, continuació de “Dos días en París”, és molt avorrida. Ooooh.

Julie Delpy, Woody Allen en dona: El personatge que interpreta Delpy és neuròtic, nerviós, còmic, artista, genial… sembla Woody Allen en dona. De fet, tota la pel.lícula recorda l’univers de Woody (“Manhattan”, “Hanna i les seves germanes”….). Però només ho sembla. Dissortadament, “Dos días en Nueva York” és  una còpia dolenta dels clàssics de Woody Allen.

Argument en tres línies: Marion (Julie Delpy) viu a Nova York amb el seu fill i un nòvio americà (Chris Rock). De sobte, la família francesa de Marion (una família esperpèntica) es presenta a la ciutat dels gratacels.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply