El cine del Picó

“El lado bueno de las cosas”: Comèdia romàntica intrascendent **

el-lado-bueno-de-las-cosas

Comentari cinèfil: “El lado bueno de las cosas” ha estat nominada a l’Oscar com a millor pel.lícula. Cada any, entre les nominades, s’hi fica una comèdia amb aire “indie “. Per “indie” entenc un cinema fresc i original que no té res a veure amb les grans superproduccions. Dissortadament “El lado bueno de las cosas” ni m’ha semblat fresca ni original. Ooooh.

Passen coses, però no passa res: El problema d’aquesta pel.li és que no explica res. És la història de dos personatges ximplets i fracassats que ja veus des del primer minut que s’acabaran enamorant. Ni la presència de Robert de Niro (és el pare del noi) anima la pel.lícula. Tot plegat, molt intrascendent.

Argument en 2 línies: Un home ha passat uns mesos en una institució mental. Quan surt està sense casa i sense feina. La vida li canviarà quan conexi una noia.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply