El cine del Picó

“El cuarteto”: Actors anglesos al poder ****

el cuarteto

Comentari cinèfil:  Dustin Hoffman, protagonista de títols tan memorables com “El graduat”, “Perros de paja” o “Cowboi de mitjanit”, s’estrena com a director. I s’ha de reconèixer que li ha sortit una pel.lícula sensacional. Dustin té 75 anys, però està en forma. En volem més!

Quin repartiment, mare meva: Tots els actors i actrius són anglesos i tenen més de 70 anys. Interpreten a músics jubilats que conviuen en una residència de luxe. És un festival interpretatiu a veure qui ho fa millor:  Maggie Smith (78 anys), Michael Gambon (72 anys), Pauline Collins  (72 anys), Tom Courtenay (75 anys)… M’ha caigut la bava.

98 minuts deliciosos: “El cuarteto” només dura 98 minuts. Quina llàstima. M’ha passat el temps volant. Volem la segona part!

Visca l’òpera: Rossini, Schubert i sobretot Verdi. La banda sonora és per llepar-s’hi els dits. He sortit del cinema cantant “La dona e mobile”.

Argument en 2 línies: Una trentena de músics jubilats que viuen en una residència geriàtrica preparen un concert d’homenatge a Verdi.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply