El cine del Picó

“El alucinante mundo de Norman”: Zombis que fan por ***

norman

Comentari cinèfil: El cinema d’animació és sinònim de comèdia i d’animals que parlen. Encara no havíem vist una pel.li infantil… de por. “El alucinante mundo de Norman”, tot i que té alguns ingredients de comèdia, és una pel.lícula fosca i terrorífica protagonitzada per aquests personatges que tant fascinen els nens: els zombis. Jo m’ho he passat bé. La meva neboda Blanca (10 anys) encara s’ho ha passat millor.

Visca els zombis: Des de fa uns anys, els zombis s’han posat de moda (George A. Romero estaria molt content). “El alucinante…” és un gran homenatge al cinema dels morts vivents. I també a “El sisè sentit”, ja que Norman és un nen que pot veure i parlar amb els morts.

Una colla molt trempada: La colla que lluita contra els zombis està formada per Norman (el protagonista), el seu amic grassonet, una adolescent frívola i un guaperes que al final resulta ser gai. Personatges ben trobats.

Argument en 2 línies: Un nen que parla amb els morts haurà de trencar una maledicció d’una bruixa.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

Puntuació de la meva neboda Blanca de 10 anys: Entre 4 i 5 estrellesLeave a Reply