El cine del Picó

“Las sesiones”: Lliçons de sexe **

las_sesiones

Comentari cinèfil: Alguns crítics de cinema l’han comparat amb “Intocable”, la simpàtica història d’un home que va en cadira de rodes i del seu ajudant. No hi estic d’acord. “Las sesiones” està molt més a prop de les pel.lícules que toquen temes tabú, com la recent  “Si de verdad quieres”, que parlava del sexe als 60 anys. “Las sesiones” ens mostra la primera relació sexual d’una persona invàlida que viu en una llitera.

Lliçons de sexe: De la mateixa manera que a “Si de verdad quieres”, la parella protagonista anava rebent els consells d’un terapeuta sobre com millorar les seves relacions sexuals, a “Las sesiones” el noi malalt va rebent les visites d’una terapeuta (gran Helen Hunt) que li ensenya com es practica el sexe. Primer, carícies, despres, sexe oral. I finalment, penetració.

Bones intencions, però m’he avorrit: Aquestes pel.lícules en les quals el personatge principal pateix una greu malaltia sempre commouen i toquen la fibra. Però també anem al cinema per distreure’ns. Amb “Las sesiones” m’he avorrit, i això que només dura 95 minuts. Llàstima.

Argument en 1 línia: Un disminuit físic contracta una dona per practicar sexe

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply