El cine del Picó

“De óxido y hueso”: Amor entre un boxador i una dona sense cames *

De-oxido-y-hueso

Comentari cinèfil: El director Jacques Audiard va dirigir el 2010 “Un profeta”, un retrat lleig i violent (però força interessant) del món de la màfia. Jo li vaig posar 3 estrelles. Doncs bé,  Audiard ha tornat a fer una pel.li lletja i violenta. Aquest cop, però, m’he avorrit molt.

Amor entre un boxador i una noia sense cames: El més cridaner de la història és el perfil dels dos personatges. Ell és un fracassat que es guanya la vida practicant boxa en combats clandestins al carrer. Ella es una dona que no té cames per culpa d’un accident i camina amb unes pròtesis. Dos personatges solitaris i amargats. En definitiva, un drama descomunal que es queda estancat i no evoluciona.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply