El cine del Picó

“La vida de Pi”: Un noi i un tigre en una barca ****

Comentari cinèfil: Ang Lee sap combinar com ningú el cinema més comercial amb el cinema d’autor. Ho vam veure a “Tigre i dragó”, “Sentit i sensibilitat” i Brockeback Mountain” (tres pel.lis que em van encantar). “La vida de Pi” aniria també en aquesta línia. Felicitats, Ang. Ets un crack.

L’argument més increïble: Si algú m’arriba a dir que s’estrenaria una pel.lícula que “només” explica la història d’un tigre i un noi en una barca salva-vides, no m’ho hagués cregut. Ang Lee ha fet aquest miracle. I la pel.li és infinitament més entretinguda del que em podia imaginar. Visca!

70 minuts deliciosos: El principi i el final de la pel.lí són molt ensopits (podrien eliminar-se perfectament), però els 70 minuts del tigre i el nen perduts al mig del mar són deliciosos.

Entre Titànic i Robinson Crusoe: “La vida de Pi” estaria a mig camí entre Titanic i Robinson Crusoe. És un cinema  per a tots els públics. No hi ha sang.

Argument en 3 línies: Un vaixell que transporta un zoo s’enfonsa per culpa d’una tempesta. Només sobreviuen un noi i un tigre. Tots dos comparteixen la barca salva-vides. La seva relació no serà fàcil.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply