El cine del Picó

“Les aventures de Tadeu Jones”: Que tremoli la Pixar i Dreamworks****

Comentari cinèfil: Competir amb  Pixar o Dreamworks és pràcticament impossible. Són els millors. Però “Les aventures de Tadeu Jones”, una producció amb segell català,  no es queda enrere. És una pel.li d’animació fantàstica. Jo m’ho he passat de conya. Oé oé oé.

Visca Indiana Jones:  Tota la pel.li és un gran homentage a la trilogia d’Spielberg. Han passat 30 anys de l’estrena del primer Indiana Jones, però aquell arqueòleg amb fuet i barret continua sent un personatge inoblidable.

Personatges que són una delícia: El punt fort de la pel.li són els personatges: l’aventurer tímid i honest, el “guaperes” que acaba sent un traïdor, el gos, el lloro mut, uns dolents que semblen sortits de Matrix i especialment el buscavides peruà. Una delícia.

Argument en 2 línies: Un noi viatja al Perú a la recerca d’un tresor perdut

Puntuació: **** 4 estrelles (Molt bona)Leave a Reply