El cine del Picó

“Golpe de efecto”: M’encanta Clint Eastwood quan fa de rondinarire ***

Comentari cinèfil: “Golpe de efecto” tenia tots els ingredients per ser la típica americanada per fer la migdiada: partits de beisbol, bars de poble on la gent beu cervesa i balla country i escenes on els protagonistes creuen l’Amèrica rural en camioneta. Però sortosament és una pel.li distreta gràcies al guionista (que hi ha posat ganes) i a la presència d’un Clint Eastwood excepcional.

Pare rondinaire contra filla independent: El millor de  la pel.lícula es la relació que mantenen pare (Clint Eastwood) i filla (Amy Adams). Ell és rondinaire i tossut. Ella és independent i rebel. No s’aguanten, però en el fons s’estimen. Quina parella més divertida. I quanta química desprenen.

Fart de beisbol: Una altra pel.li amb escenes de beisbol. Estic fart! És un esport que m’avorreix profundament. I a més a més no l’entenc. Quin desastre.

Argument en 2 línies: Una advocada s’agafa uns dies de vacances per cuidar el seu pare, un gran aficionat al beisbol que s’està quedant cec.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply