El cine del Picó

“7 días en La Habana”: Dels set episodis només en salvaria un *

Comentari cinèfil: No confio gens ni mica en les pel.lícules d’episodis fetes per diversos directors. Sempre resulten avorrides i irregulars. Estava pensant en “París, je t’aime” o “11-9-01”. “7 días en La Habana” confirma amb escreix la meva teoría. Resultat final: és una de les pitjors pel.lis d’episodis que recordo.

7 directors diferents i la majoria no han fet els deures: Sembla mentida que amb directors tan prestigiosos com Medem, Juan Carlos Tabio, Cantet o Gaspar Noé hagi sortit una pel.li tan avorrida i insignificant. Crec que els directors van anar a La Habana a passar uns dies de vacances i prou. Quina vergonya.

De què van els espisodis: un noi americà que lliga amb un travesti (avorrit), una cantant que ha d’escollir entre marxar a Madrid o quedar-se a Cuba (correcte), una noia que rep un ritual religiós perquè és lesbiana (insoportable), una dona que ha de fer uns pastissos (avorrit), el director Kusturica arriba a La Habana (molt avorrit) o una dona que ha rebut un missatge de la Verge (el millor de tots). En fi… La Habana es mereixia molt més.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply