El cine del Picó

“El amigo de mi hermana”: Com fer una pel.li distreta amb quatre euros ***

Comentari cinèfil: L’amor ha deixat de ser un tema cursi per al cinema indie. Una bona part del cinema independent aposta per les comèdies romàntiques amb protagonistes de 30 anys. És la moda. “El amigo de mi hermana” (el títol em sembla horrorós) estaria en la línia de “Los nombres del amor” o “Rock’n’love (la millor), però amb menys substància.

Com fer una pel.li interessant amb quatre euros: Feia temps que no veia una pel.li tan senzilla. Només tres actors i totes les escenes rodades en una casa. Més barat, impossible. En aquests casos, tota la responsabilitat cau en el guionista. I el guionista ha fet els deures.

Inconsistent, però distreta: Els protagonistes només parlen d’amor, amistat i sexe. Res més. Cap referència a inquietuds polítiques, socials i culturals. És una pel.lícula tova, però algunes escenes resulten força divertides. Qui no es conforma és perquè no vol.

Argument en dues línies: Un noi fa l’amor amb la germana de la seva millor amiga. Això desencadena un conflicte emocional entre els tres personatges.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply