El cine del Picó

“Brave”: Prefereixo “Toy Story 3” **

Comentari cinèfil: Pixar ha fet meravelles com “Buscant Nemo”, “Up” o “Toy Story 3” (la meva favorita). També ha fet nyaps com “Cars 2”. “Brave” és millor que “Cars 2”, però molt inferior a “Toy Story 3”. Llàstima!

Moltes aventures i poca mala bava: La majoria de pel.lícules de la Pixar tenen una lectura infantil perquè els nens s’ho passin pipa, i una lectura més adulta perquè els pares encara s’ho passin millor. “Brave” no té lectures. Es tracta només d’una història entre una mare i una filla que no s’acaben d’entendre. Moltes aventures, molts cops de puny, però he trobat a faltar aquella lucidesa, aquella mala bava de “Toy Story 3”.

Argument en dues línies: Una princesa és obligada a casar-se entre tres pretendents. Ella, però, és un esperit lliure i no vol saber res de matrimonis.

Puntuació: ** 2 estrelles obre 5 (M’esperava més)

Puntuació de la meva neboda Blanca (10 anys): **** 4 estrelles (Molt bona)Leave a Reply