El cine del Picó

“El dictador”: 10 acudits bons i poca cosa més **

Comentari cinèfil: El tàndem Larry Charles (director) i Sacha Baron Cohen (actor còmic) s’ha especialitzta en comèdies que combinen la pallassada amb temes polítics i culturals (“Borat”, Bruno”). “El dictador” potser és la més fluixa de les tres.

Torrente + Michael Moore: “El dictador” és un festival de gags i acudits. La majoria són escatològics i exagerats (m’ha recordat “Torrente” i “Resacón en Las Vegas”). En alguns moments aquest humor, com si fos un documental de Michael Moore, es fica amb temes polítics (l’ONU, la democràcia, el racisme, el món àrab…). El resultat final és… 10 gags divertits i poca cosa més. Val la pena pagar 8 euros per 10 somriures? Vostè mateix.

Argument en dues línies: El dictador d’un país àrab arriba als EEUU i s’enamora d’una noia hipi

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més?Leave a Reply