El cine del Picó

“Siempre feliz”: Visca el cinema noruec ****

Comentari cinèfil: Poques coses sabem del cine noruec. Pensant en pel.lis de Noruega recordo “Pathfinder” o “Elling”. I poca cosa més. Ho sento. A partir d’ara quan em preguntin quina és la meva pel.li preferida d’aquell país sense dubte diré “Siempre feliz”.

Una tragicomèdia molt fresca: “Siempre feliz” ens relata les desventures d’una dona que no perd mai l’humor. Es diu Kaja. La noia en qüestió està casada amb un home que no li fa cas. Tot canviarà quan ella s’embolica amb el seu veí. És una tragicomèdia sobre infidelitats i mentides que sempre manté un to elegant i fresc. No m’estranya que fos la guanyadora del festival de Sundance. Visca Noruega!

Deliciosa banda sonora: De tant en tant apareixen quatre músics cantant temes melòdics. M’ha semblat deliciós.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply