El cine del Picó

“Ellas”: Als anys 70 hagués estat una lamentable pel.lícula “S” *

Comentari cinèfil: Poc després de la mort del dictador (1975) es van estrenar a l’estat espanyol les famoses i lamentables pel.lícules eròtiques “S” (la “S” era una classificació). Era un erotisme descafeinat, de pit i cuixa. “Ellas” m’ha recordat una d’aquelles pel.lis. Molt trist.

Cinema ranci: Una periodista (Julieta Binoche) vol escriure un article sobre la prostitució estudiantil. I s’entrevista amb dues prostitutes ben jovenetes. La pel.li ens mostra algunes de les coses que fan aquestes dues noies amb els seus clients. És un cinema ranci, passat de moda i farcit de tòpics.

Per què has fet aquesta pel.li, Juliette?: M’encanta Juliette Binoche. És una de les meves actrius preferides, però m’ha fet vergonya veure-la en aquest nyap. Com diria el sòmines del Mourinho, “per què?”, “per què?”.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply