El cine del Picó

“Hysteria”: Com va néixer el vibrador, però jo no he vibrat gaire **

Comentari cinèfil: El cinema ens ha explicat històries èpiques sobre grans invents: el cotxe, l’avió, la penicil.lina, el facebook….  Ara toca el vibrador. Jo no he vibrat gaire.

Falta mala bava: La pel.lícula és tan, tan, tan amable que de vegades acaba sent “pastelosa”. Tots els personatges són entranyables i simpàtics: els rics, els masclistes, la policia, el jutge… No demano que “Hysteria” sigui un pamflet subversiu, però tenint en compte que toca temes com la revolució sexual o els drets de les dones crec que calia una mica més de mala bava. Sembla una producció de Walt Disney. Només hi falta Hanna Montana.

La història d’una joguina sexual: Mai m’hagués imaginat que la història del vibrador arribés al cinema. Aquesta joguina sexual, la més popular del món, va néixer l’any 1880. I la va inventar un jove doctor progressista  per solucionar l’ansietat de les dones de classe alta. Curiós.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply