El cine del Picó

“Rock’n’love”: Preciosa història d’amor entre noi tecno i noia punki ****

Comentari cinèfil: La pel.li m’ha recordat “Once” (per la sensibilitat musical) i “Buscando un beso a medianoche” (per la història d’amor), dues de les pel.lícules independents que més m’han agradat dels últims temps. “Rock’n’love”… benvingut al club del bon cinema independent.

Fresca des del primer minut: El millor cinema indie és el que no vol ser pretenciós. “Rock’n’love” es una història fresca i honesta des del primer moment. Bieeeeen.

Rodada en un festival de música: Tota la pel.li està rodada en un festival de música a Escòcia. És una original barreja d’imatges reals del festival i de comèdia romàntica. I l’invent ha sortit de conya.

Escena deliciosa: La noia surt a l’escenari i comença a cantar. El seu grup és punki. Al seu costat, el noi. Com que estan emmanillats no es poden separar. A mitja cançó ell es posa a cantar “Tainted love”, de Soft Cell, un èxit tecno dels 80. Al públic li encanta el mix. I a mi també.

Argument en 2 línies:  Una cantant punki i un cantant tecno conviuen 24 hores emmanillats en un festival de música. I s’acaben enamorant.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply