El cine del Picó

“Blancanieves y la leyenda del cazador”: Jo m’he avorrit molt *

Comentari cinèfil: Fa poques setmanes vaig veure amb la meva neboda de 10 anys la Blancaneus protagonitzada per Julia Roberts. Doncs bé, aquella comèdia infantil és infinitament més distreta que aquest poti-poti pretenciós i avorrit.

Té moments molt ridículs: Blancaneus s’escapa de la presó i quan arriba a la platja es troba… un cavall blanc. Tota la pel.li és així. Escenes ridícules.

Poti-poti de gèneres: L’espectador no sap si està veient una conte infantil per a adults, una història de guerra de l’Edat Mitjana, la segona part d’Avatar o un nou capítol de “Crepúsculo”.  La pel.li és un poti-poti de gèneres. Cada escena va per lliure. Jo he sortit molt desconcertat de la sala.

Dues actrius molt bledes: A la Charlize Theron no te la creus fent de dolenta. En cap moment. I la noia que fa de Blancaneus (la prota de “Crepúsculo”) sempre fa la mateixa cara de fàstic. Un casting lamentable. Visca Julia Roberts!

Visca els nans!: Són els personatges més divertits de la història. Però… per què surten tan tard, al minut 70? Volem nans des del principi!

Argument en dues línies: Blancaneus, un caçador i 7 nans lluitaran per acabar amb la tirania d’una reina que té poders màgics

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

 5 Comments so far

 1.   Maria on Juny 10th, 2012          Respon

  casi la veig al cine…pero gràcies a tu, m’ho estalvio 🙂

  •   aps on Juny 25th, 2012          Respon

   Gràcies Maria pel teu comentari. Ja saps que l’eslogan d’aquest bloc és “no la caguis, abans d’anar al cinema, llegeix-me” :-)Petonets

 2.   Miquel on Juny 25th, 2012          Respon

  Tant de bo haguessis vist abans que jo el documental ‘La cueva de los suenos olvidados’. Posa’t al dia. 9 euros a la merda (entrada+ulleres). He marxat abans d’hora.

  •   aps on Juny 25th, 2012          Respon

   Miquel… gràcies per la crítica. Crec que me l’estalviaré. I que consti que el Herzog dels 70 i 80 m’encantava. Però d’això ja fa… mil anys 🙁

 3.   Miquel on Juny 25th, 2012          Respon

  Ha estat el primer cop que me n’he anat d’un documental.

Leave a Reply