El cine del Picó

“Los infieles”: Històries tòpiques i horteres sobre la infidelitat *

Comentari cinèfil 1: El director Michel Hazanavicius i l’actor Jean Dujardin són els responsables de “The artist”, una pel.li brutal que em va encantar. Ara s’han tornat a juntar per fer aquest nyap. Ooooooh, quina pena.

Comentari cinèfil 2: Les pel.lícules d’episodis acostumen a ser decebedores. “Los infieles” no és una excepció. Ooooooh, quina pena de nou.

Dels 6 episodis només m’ha agradat 1: “Los infieles” són sis episodis independents protagonitzats sempre per la parella Dujardin-Lellouche.  La majoria de les històries són avorrides o tan horteres com una pel.li de Pajares i Esteso. L´únic episodi que m’ha interessat és el que reflexiona sobre si la sinceritat és una bona opció per a una parella que porta 15 anys junts.

La pitjor pel.li francesa dels últims temps: Ja sabeu que sóc fan del cinema francès. A partir d’avui… una mica menys.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply