El cine del Picó

“Los idus de marzo”: Ni un pam de net en la política. I què? **

Comentari cinèfil: George Clooney va dirigir  fa set anys “Buenas noches y buena suerte”, un retrat molt teatral sobre la política, el periodisme, el compromís i la manipulació. “Los idus de marzo”, amb una estètica, un ritme i uns continguts semblants, m’ha semblat molt més avorrida. Oooooh.

No aporta res de nou: Clooney ens explica que no hi ha un pam de net en el món de la política. I què? Aixo ja ho sap tothom. La pel.li és elegant i fins i tot exquisida, però no aporta res de nou. Al minut 40 ja he començat a badallar. Ho sento.

Els actors… el plat fort: Veure en acció George Clooney, Ryan Gosling, Seymour Hoffman i Paul Giamatti és un autèntic plaer per als ulls i les oïdes. El repartiment és el plat fort de la pel.li.

Argument en dues línies: El cap de campanya d’un candidat demòcrata rep una oferta de la candidatura contrincant.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply