El cine del Picó

“Shame”: La pel.lícula estafa de l’any º

Comentari cinèfil: Aquesta pel.lícula no m’ha inspirat cap comentari cinèfil. Ho sento.

Pel.lícula completament plana: Tot és pla a “Shame”. No hi ha diàlegs interessants, no hi ha descripció de personatges, no hi ha situacions que expliquin coses. Intel.lectualment , és una de les pel.lis més cutres que he vist. Volem guionistes!

Tot és tan “modern”: Totes les escenes han estat rodades en els llocs més “moderns” de Nova Iork: discoteques, bar musicals, restaurants i sobretot l’apartament superpijo del protagonista. És una pel.li o un anunci?

Per què està tenint èxit “Shame”?: Doncs perquè algú s’ha encarregat de dir que hi ha una gran quantitat de sexe i és la pel.li polèmica de l’any. Fals! Les escenes de sexe són tòpiques i avorrides. Qui vulgui sexe, millor que entri en un sex shop.

Argument en dues línies: La història de dos germans (noi i noia) que van per la vida completament desorientats

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui)1 Comment so far

  1.   Gosset Inofensiu on Juny 24th, 2012          Respon

    Ho has clavat. Segurament és la pitjor pel·lícula de les últimes dècades.

Leave a Reply