El cine del Picó

“Moneyball”: T’agrada el beisbol? A mi no (ho sento) º

Comentari cinèfil: Els americans estan bojos pel beisbol, un esport que a Catalunya no desperta cap interès. “Moneyball”, com en el seu moment “Los búfalos de Durham” o “Campo de sueños”, és una història de beisbol feta pels americans i pensada per al públic americà. Jo m’he avorrit com una ostra. Hagués preferit una pel.li  sobre petanca.

No m’ha agradat res: No m’ha agradat el ritme de la pel.li (més de dues hores que se m’han fet llarguíssimes), no m’ha agradat Brad Pitt (sobreactuant com mai, gesticulant i sempre mastegant coses) i no m’ha agradat l’actor secundari (horror, és el protagonista de “Virgen a los 40” i “Supersalidos”). Ho sento no m’ha agradat res.

Nominada a l’Oscar: Es increïble que aquesta pel.li i aquests actors estiguin nominats a l’Oscar. Però “Moneyball” és la típica americanada. “Yo me lo guiso, yo me lo como”.

Argument en dues línies: Un equip de beisbol renova la seva plantilla fitxant jugadors descartats per altres equips.

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui)Leave a Reply