El cine del Picó

“Katmandú”: Sembla el vídeo d’una ONG **

Comentari cinèfil: D’Iciar Bollain, la gran directora del cinema social, m’agraden dues pel.lis: “Flores de otro mundo” i “Te doy mis ojos”.  “Katmandú”, per desgràcia, és la més fluixa de la seva carrera. Oooooh.

Vol tocar massa temes: Bollain ha volgut fer un tractat sobre tots els problemes que pot patir un país molt pobre del tercer món: nens que treballen, prostitució de menors, manca de drets de la dona, manca de dret a l’educació, matrimonis de conveniencia, corrupció… Jo m’he atabalat. Em semblava que estava veient un vídeo d’una ONG.

Només bones intencions: Es impossible carregar-se una pel.li com aquesta, plena de bones intencions. Però sincerament, potser hagués estat millor fer un documental.

Empatxat de Verònica Echegui: Es increïble: a totes les escenes (a totes!!!) hi surt la Verònica. Ho fa molt bé, és veritat, però al final acabes una mica empatxat de les seves ganyotes i plors.

Argument en dues línies: Una noia de Barcelona intenta crear la seva pròpia escola a Katmandú, en una zona de gran misèria.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)2 Comments so far

  1.   KEN'AY on Febrer 17th, 2012          Respon

    Tenia mol bona pinta i tenia moltes ganes de veurela. Segu que ho faré i ja t’explicaré la meva visió. Echegui es una de les millors actrius que hi ha actualmente en el panorama espanyol i inclús en l’internacional. Haurà d’esperar la seva oportunitat o trobar un novio a Hollywood per acabar de triunfar! Salutacións i felicitats pel blog!

    •   aps on Abril 21st, 2012          Respon

      Gràcies pel teu comentari!!!!

Leave a Reply