El cine del Picó

“La dama de hierro”: Mira que hi ha dones que es mereixen una biografia *

Comentari cinèfil: El cinema ha recordat les biografies de dones tan interessants com Madame Curie, Erin Brockovich, Dian Fossey, Hipàtia, Coco Chanel, Edith Piaf o Tina Turner. Però Margaret Thatcher, sisplau. Em feia mooolta mandra veure aquesta pel.lícula. I les meves pors s’han confirmat. És una de les històries més avorrides de l’any.

Carca i avorrida: Tots sabem com era Margaret Thatcher: una política carca i avorrida. No és cap sorpresa, doncs, que la pel.lícula també sigui carca i avorrida. Elemental, estimat Watson.

Per què tanta amabilitat?: No entenc com la pel.li és tan amable amb aquesta senyora, un dels polítics més qüestionats de la segona meitat del segle XX. Per quan un biopic d’Aznar? Que Déu ens agafi confessats.

Magnífica Meryl Streep: La pel.lícula només val la pena per veure l’actuació de Meryl Streep. Aquest actriu és increïble. Ho fa tot bé. Oscar a la vista.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)2 Comments so far

  1.   KEN'AY on Febrer 17th, 2012          Respon

    La película es horrible, es veritat! Es un telefilm d’Antena 3 de dissapte per la tarda que no hagués tingut cap repercusió si no fos per Meryl Streep que, sincerament, la hem vist millor en altres papers tot i que tens raó en dir que ho fa tot bé.

    •   aps on Abril 21st, 2012          Respon

      M’he avorrit taaaant que ara em fa molta mandra veure “De Nicolas a Sarkozy”. Per què aquests polítics han de tenir una biografia?

Leave a Reply