El cine del Picó

“Los descendientes”: Visca George Clooney! ****

Comentari cinèfil: Alexander Payne és un director que sap combinar el dramatisme radical amb una mena d’humor friki. Salvant totes les distàncies, sembla Almodóvar. “Entre copas” i “A propósito de Schmidt” em van agradar. “Los descendientes” encara és millor.

Brutal George Clooney: Em trec el barret i la barretina. Clooney està fantàstic. No fa cap ganyota! No sobreactua! És ell i punt. Oscar, ja!!!!

Un culebró ben fet: En el fons, “Los descendientes” és un gran culebró. Clooney té la dona en coma en un hospital (“Hable con ella?”), s’ha de fer càrrec de les seves dues filles adolescents i paral.lelament vol esbrinar qui era l’amant de la seva dona. Tot plegat, un culebró 100%. Però està fet amb una gran dignitat, amb un intimisme preciós. Oé, oé, oé.

“The artist” o “Los descendientes”?: Sembla que seran les dues pel.lis favorites per guanyar els Oscar. Jo voto per… “The artist”.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)2 Comments so far

  1.   Anònim on Febrer 21st, 2012          Respon

    Completament d’acord amb la teva crítica. Penso que la pel·lícula està feta de tal manera que tots els personatges mostren la seva cara bona i dolenta, de tal manera que ens podem creure la història, i ens pot recordar a gent que coneguem del nostre entorn. Increïble actuació de la filla gran (Shailene Woodley) i, òbviament, George Clooney fa el paper de la seva vida. OBRA MESTRA

    •   aps on Abril 21st, 2012          Respon

      Gràcies pel teu comentari!!!! Una abraçada

Leave a Reply