El cine del Picó

“Pepe & Rubianes”: Bon documental, però fracàs de públic ***

Comentari cinèfil: Manuel Huerga és un magnífic director de televisió, però que ha fet poc cinema (sempre ens quedarà “Salvador”). El documental “Pepe & Rubianes” podria ser perfectament un brillant “30 minuts”, que en aquest cas seria un “84 minuts”.

Un bon documental que la gent no ha volgut veure: La pel.li només ha durat 6 dies al cinema Verdi. Una llàstima. Ha estat un fracàs de públic. “Pepe & Rubianes” combina imatges dels espectacles de Rubianes amb entrevistes que li van fer a la tele i opinions dels seus amics de sempre (Bozzo, Tricicle, Flavià, Serrat, exdones…).

Molt emotiu, però no aporta dades noves:  Els fans de Pepe Rubianes (i jo en sóc un) tornaran a riure amb els seus gags inoblidables. Però el documental no aporta noves dades o informacions sobre la vida d’aquest gran personatge. Tot el que s’explica ja ho sabíem. Potser és que ja està tot dit.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply