El cine del Picó

“Jane Eyre”: Correcta, però no aporta res de nou **

Comentari cinèfil: Tots recordem la història de Jane Eyre, una noia maltractada durant la infantesa que acaba fent d’institutriu en una casa rica. I que quan és a punt de casar-se amb el senyoret, descobreix que ell ja està casat amb una dona que és boja. De “Jane Eyre” hem vist mil versions a la tele i al cinema. La d’Orson Welles i Joan Fontaine continua sent la millor. Aquesta versió és correcte, però no aporta res de nou.

Un ritme irregular: La pel.li comença amb un ritme trepidant (combina present i passat de la noia), però després s’encalla. I fins i tot he fet uns quants badalls. Oooooh.

Poca química entre els dos actors: La parella protagonista no m’ha convençut. No tenen química. A ell encara el tinc massa present fent de Jung (“Un método peligroso”) i ella sempre posa la mateixa cara de pomes agres. La millor és la Judi Dench (que fa d’ama de llaves).

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply