El cine del Picó

“Kika, superbruja”: Completament inofensiva **

Comentari cinèfil: Per què la majoria de pel.lícules infantils tenen sempre els mateixos ingredients: nen o nena molt eixerit, personatge ximplet (en aquest cas un drac), dolents de pacotilla que sempre fan el ridícul i un rei moooolt bo que acaba aclamat pel poble. Avui més que mai… visca les pel.lis de Pixar!

La pel.lícula és absolutament inofensiva: I això vol dir que els nens s’ho passaran de conya, però els pares no tant. Qui busqui una mica d’ironia, d’acidesa… que llogui el DVD de “Toy story 3”.

El millor… la nena: Resulta reconfortant que la protagonista de la història sigui una nena. Hi ha una escena en la qual un nen no s’atreveix a entrar a la Ciutat Prohibida i en canvi ella sí. Dones al poder!!!

L’opinió de la meva neboda (9 anys): Vaig anar al cinema amb la meva neboda Blanca. Ella li posa 4 o 5 estrelles. Kika és un dels seus ídols.

Argument en dues línies: Kika, una bruixeta amb poders màgics, rep un encàrrec. Haurà de viatjar a un país llunyà en companyia del seu mini drac.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (m’esperava més)Leave a Reply