El cine del Picó

“Four lions”: Quatre terroristes molt friquis **

Comentari cinèfil: Fins ara havíem vist lladres inútils (“Atraco a las 3”), agents secrets de pacotilla  (Johnny English) i policies casposos (Torrente). Doncs bé, els terroristes de “Four lions” són com aquests personatges que acabem d’esmentar. És una de les pel.lis més inclassificables que recordo. Llàstima que l’humor sigui tan cutre. Oooooh.

Com “Resacón en Tailandia”: La pel.lícula sembla cosina-germana de “Resacón en Tailandia”, “Cómo eliminar a tu jefe” o “Superfumados”. El New York Post va escriure: “Si tots els terroristes fossin com aquests, Estats Units no s’hauria de preocupar de res”. Queda clar de què va la pel.li?

La gran frase del director: Llegeixo una frase del director, el debutant Chris Morris: “Hi ha dos tipus de terroristes: els que tenen una ideologia més o menys definida i els que són idiotes”. Suposo que no cal que us digui que la pel.li ens parla d’aquests últims.

Argument en dues línies: Quatre terroristes suïcides volen provocar una massacre a Londres

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply