El cine del Picó

“Contagio”: La pel.li m’ha contagiat… una bona migdiada *

Comentari cinèfil: Em sembla increïble que Steven Soderbergh, autor de títols tan solvents com “Sexo, mentiras y cintas de vídeo”,  “Traffic”, “Che” o “Ocean’s”, hagi estat capaç de fer aquest producte tan mediocre. Definitivament, Hollywood està en crisi.

Tan pretenciosa com avorrida: “Contagio” intenta ser un fals documental amb els típics capítols: “día 2”, “día 3”, “día 5″… El resultat final és un producte pretenciós en la forma i avorrídissim en el fons. M’he clapat al minut 70 aproximadament. Quina bona migdiada.

Mai tants actors coneguts ho havien fet tan malament: Per fer aquest nyap no calia fitxar Jude Law, Kate Winslet, Matt Damon, Marion Cotillard…. Tots estan fatal. I alguns (com Jude Law que fa de periodista free-lance) freguen el rídicul. Quina pena.

El senyor del meu costat no ha parat de tossir: A “Contagio”, el virus es passa per la tos. Doncs bé, el senyor que tenia al meu costat no ha parat de tossir durant tota la pel.li. He acabat paranoic. Era un actor?

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply