El cine del Picó

“Mientras duermes”: M’ha agradat, però he trobat a faltar algun zombi ***

Comentari cinèfil: Jaume Balagueró compta amb el meu suport i simpatia. Tot el que ha fet m’agrada (“Els sense nom”, “Darkness”, les dues parts de “Rec”). Les seves pel.lícules m’han fet passar molta por. “Mientras duermes” és un “thriller” distret i tens, però crec que he trobat a faltar els zombis de “Rec”.

Els millors moments es fan esperar: La pel.li s’anima, i molt, en els últims 40 minuts. Balagueró ens demostra que és un mestre amb les escenes de tensió. I el final és d’una perversitat increïble. Llàstima que la primera mitja hora sigui tan tranquil.la.

Fantàstic Luis Tosar: Tosar és el 80% de la pel.lícula. Sense les seves cares, les seves ganyotes, la seva mirada perversa… la pel.lícula no tindria cap sentit. Tosar oé, oé, oé.

“Aquí no hay quien viva” + “Rec”: La pel.li és una original barreja d'”Aquí no hay quien viva” i Rec (però sense zombis).

Argument en una línia: El porter d’una finca està obsessionat amb una veïna

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply