El cine del Picó

“La muerte de Robert Mitchum”: Nois, abans de rodar una pel.lícula cal pensar un guió *

Comentari cinèfil: No conec els directors, no conec els actors i la pel.lícula és tan friki, tan insípida, tan inútil que no m’inspira cap comentari. Ho sento.

Tot és molt mediocre: No hi ha res que pugui destacar. Ni la música, ni els actors, ni els paisatges. Tot és molt mediocre. La història ni fa riure ni fa plorar, perquè no se sap si és una comèdia o un drama. Tinc la sensació que els dos  directors van dir “sortim a  rodar i a veure què passa”. Com és que es fan pel.lícules com aquestes? Qui posa els diners? Aaaagh!

Argument en dues línies: Un actor de pacotilla i el seu representant viatgen per Europa a l’espera que algú els faci cas. Pel camí apareixen personatges.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)1 Comment so far

 1.   Manouche on Juliol 28th, 2013          Respon

  Hola,

  buscant informació del apel·lícula m’he topat amb aquesta “crítica” força lamentable. No és que la peli m’hagi entusiasmat però crec que no és tan dolenta com dius, i mereix el respecte pel sol fet de ser una peli arriscada.
  Inútil? què és aquest comentari tan pretenciós? és cinema! A mi em sembla una pel·lícula digna, que juga amb els somnis d’uns reflectits en un altre q es deixa portar. Em semblen bones interpretacions, situacions curioses i un aire Jarmusch es respira a tot el film.
  Coses molt pitjors s’estrenen cada divendres a les sales de cinema del país però al tractar-se d’actors/directors/productres coneguts/des no hi ha la mareixa valentia massacradora.

  Gràcies

Leave a Reply