El cine del Picó

“La deuda”: Un “thriller” polític que es queda a mitges ***

Comentari cinèfil: El currículum de John Madden combina títols brillants (“Shakespeare in love”) amb bodrios infumables (“La mandolina del capitán Corelli”). “La deuda” és una bona pel.li, però amb més de ganes i talent hagués pogut ser una gran pel.li. Quina ràbia.

Cara i creu: Tenim dues històries. La primera, ambientada als anys 60, ens explica com tres espies israelians intenten segrestar un criminal nazi. Són 60 minuts fantàstics de “thriller” polític. La segona història, en temps actual, ens presenta els tres espies 30 anys després. Aquí la pel.lícula cau en picat. Ooooh.

Decisió equivocada: Resulta incomprensible que la noia acabi preferint l’espia fred i txulo-piscines en comptes de l’espia sensible i tolerant. Guionista dimissió!

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply