El cine del Picó

“Noche de miedo”: Vampirs i gore dels anys 80 ***

Comentari cinèfil: El cine de terror dels anys 80 va canviar les normes. Es fan produccions fresques i comercials amb quatre ingredients: esglais, sang i fetge (gore), adolescents i gotes d’humor. Alguns títols memorables van ser “Posesion infernal”, “Reanimator”, “Pesadilla en Elm Street” o “Noche de miedo”, el “remake” de la qual s’acaba d’estrenar. I és prou digne. Bieeen!

Vampir+gore+humor: La pel.lícula no decebrà als fans del cine de terror. Té una mica de tot: vampirs, estaques, moments gore, moment “Cazafantasmas”, transformacions… i humor! A disfrutar-ho!

Fart del 3-D: He vist la pel.li en 3-D (crec que només s’ha estrenat en aquest format). Per què? Les ulleres molesten i els efectes especials són ben poca cosa. 3-D… imissió!

Tres espectadors: “Noche de miedo” té uns quants ensurts potents, d’aquests que et fan saltar de la butaca. Però el que més por m’ha fet és… la platea buida. He vist la pel.li en una gran sala i només érem 3 persones. La crisi?

Argument en una línia: Un noi està convençut que el seu veí és un vampir

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply